Register

Cele mai multe acțiuni ale DLAF în 2012 au vizat programele POSDRU

Departamentul pentru Lupta Antifraudă (DLAF) a avut în lucru în anul 2012 un număr de 310 dosare, cu 132 mai mult comparativ cu anul 2011, au anunțat, ieri, oficiali ai instituției, cu ocazia prezentării raportului de activitate în cadrul evenimentului "Vulnerabilități în utilizarea fondurilor europene în România" organizat de "Inițiativa pentru o Justiție curată".
Conform DLAF, cele mai multe surse ale deschiderii unor dosare au provenit de la DNA (65 dosare), de la autoritățile de gestionare ale unor proiecte derulate cu bani europeni (60) și OLAF (26).

Citeşte tot articolul

PROIECTE NAŢIONALE

 

 

Jurnalismul devine tragic abia când nu mai găseşti sensul luptei cu morile de vânt
Jurnalismul devine tragic abia când reporterul nu mai găseşte sensul luptei cu morile de vânt - publicul nu merită, nu se poate schimba nimic, sunt toţi o apă şi-un pământ. Timp de o lună, însă, am intrat în joc, am regăsit sensul, am muncit ca un câine şi a ieşit ceva mişto.
Vlad Ursulean de la România Liberă este unul dintre laureații proiectului Supporting Investigative Journalism pentru investigaţia Cutremurele şi clădirile care le aşteaptă

Freedom House România este o organizaţie non-profit, nepărtinică, ce promovează demnitatea umană, libertatea, egalitatea şi democraţia. Freedom House și-a câștigat un renume bine întemeiat, ca promotor al drepturilor fundamentale ale omului și al valorilor democratice, al statului de drept şi al bunei guvernări.

Libertatea este posibilă numai într-un sistem politic democratic ce garantează diversitatea opiniilor, libertatea de expresie, dreptul la liberă informare, libera asociere și credința, protecţia și respectarea drepturilor minorităţilor.

Freedom House România sprijină inițiativele civice non-violente din societățile în care libertatea este refuzată sau amenințată și contestă orice idei și inițiative care contravin dreptului de a fi liber al fiecărui om.

Freedom House în imagini

copyright © 2013 Freedom House | Toate drepturile rezervate