Register

Bursele Europene: Jurnaliști în dialog


Programul se adresează ziariștilor din presa locală și regională - presă scrisă, online, radio, TV -, precum și bloggerilor și jurnaliștilor independenți care sunt interesați să cunoască modul în care Uniunea Europeană influențează viața comunității locale în care își desfășoară activitatea.

Proiectul este compus din seminare pentru jurnaliști și bloggeri, ce vor avea loc în lunile următoare.

Alături de doamna Angela Cristea, șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România, și de alți vorbitori cu expertiză în domeniu, vom dezbate temele europene ale momentului și evoluțiile politice, economice și de securitate regionale.

Pentru participarea la selecție, vă rugăm să trimiteți CV-ul și un articol, analiză, reportaj ori material publicat pe blog în care ați abordat tematica europeană. Materialul trebuie să fie redactat și publicat în anul 2017 sau 2018 și trebuie să fie trimis la adresa:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , cu copie la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , până cel târziu în data de 27 aprilie 2018.

Vă rugăm să menționați drept subiect al email-ului: Înscriere [prenume] [nume] BEJD 2018

Ca și în anii anteriori, participanții cei mai activi în cadrul seminarelor se vor bucura de o vizită de studii la Bruxelles.

 

Persoană de contact:

Mădălina Chiriță

Coordonator proiecte

Freedom House România

0730 804 374

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PROIECTE NAŢIONALE

Freedom House România este o organizaţie non-profit, nepărtinică, ce promovează demnitatea umană, libertatea, egalitatea şi democraţia. Freedom House și-a câștigat un renume bine întemeiat, ca promotor al drepturilor fundamentale ale omului și al valorilor democratice, al statului de drept şi al bunei guvernări.

Libertatea este posibilă numai într-un sistem politic democratic ce garantează diversitatea opiniilor, libertatea de expresie, dreptul la liberă informare, libera asociere și credința, protecţia și respectarea drepturilor minorităţilor.

Freedom House România sprijină inițiativele civice non-violente din societățile în care libertatea este refuzată sau amenințată și contestă orice idei și inițiative care contravin dreptului de a fi liber al fiecărui om.

Freedom House în imagini

copyright © 2013 Freedom House | Toate drepturile rezervate